Média
VM4K: Portrébeszélgetés Kabók Erikával
Betűméret:             

Kabók Erika, a Magyar Szó főszerkesztő-helyettese, újságíró lesz a szabadkai VM4K következő csütörtök esti klubestjének vendége. A járványhelyzet miatt a Központ hagyományos klubestjei átalakultak, Csütörtök esték – másképp elnevezéssel szerveznek portrébeszélgetéseket az őszi szezonban.

Kabók Erika pályafutását az egyetemi oklevél megszerzése után, 36 évvel ezelőtt a Magyar Szó újvidéki szerkesztőségében kezdte, majd 1993-ban családjával átköltözött Szabadkára, a lap ottani szerkesztőségében folytatta tovább újságírói munkáját. 25 éve tudósítja a Duna Televíziót, illetve az MTVA-t.

Számos szakmai díjat kapott, például a napilap életműdíját. A legutóbbit, Szabadka Város Pro Urbe-díját, szeptember 1-én vehette át, amivel a városért tett szolgálatait díjazták.

Kabók Erikával a portrébeszélgetés csütörtökön, október 1-én, 19 órakor kezdődik a VM4K földszinti termében, emellett első emeleti termében kivetítőn is lehetőségük lesz követni a beszélgetést az érdeklődőknek.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, az office@vm4k.org.rs e-mail címen vagy a VM4K Facebook-oldalán lehet.

N. E.
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Hiánypótló vállalkozásba kezdett a péterrévei Falunkért Ifjúsági Csoport: leromboltemlekmuvek.hu néven egy olyan weboldalt indított, amelyen olyan régi emlékműveket gyűjtenek össze és őriznek meg az utókor számára, amelyeket leromboltak ugyan, de történelmi és kulturális jelentőségük továbbra is fontos. A kutatást...
2024. OKTÓBER 16.
[ 11:43 ]
Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 42. számunk tartalmából kiemeljük: * A gyüttmönt. Martinek Imre heti jegyzete * VILÁGKÉP: Az atomfegyver nélküli világért. A Nihon Hidankjo mozgalom Nobel-békedíja * Semmi sem az, aminek látszik....
2024. OKTÓBER 15.
[ 14:12 ]
A zújvidéki lány esete Pesten: Egyik nap itt élsz, másik nap meg már amott A jövő a lányoké is Krimi, amit nektek írtak – Petra Soukupová: Hová tűnt Hópihe? Japanology – A hajad is milyen? A Kosztolányi gimi szelleme – Farkas Írisszel beszélgettünk Szólt a holló, sohazöld – Három évtizede nyergeli...
2024. OKTÓBER 14.
[ 16:07 ]
Beolvasás folyamatban