Média
VM4K: Portrébeszélgetés Kabók Erikával
Betűméret:             

Kabók Erika, a Magyar Szó főszerkesztő-helyettese, újságíró lesz a szabadkai VM4K következő csütörtök esti klubestjének vendége. A járványhelyzet miatt a Központ hagyományos klubestjei átalakultak, Csütörtök esték – másképp elnevezéssel szerveznek portrébeszélgetéseket az őszi szezonban.

Kabók Erika pályafutását az egyetemi oklevél megszerzése után, 36 évvel ezelőtt a Magyar Szó újvidéki szerkesztőségében kezdte, majd 1993-ban családjával átköltözött Szabadkára, a lap ottani szerkesztőségében folytatta tovább újságírói munkáját. 25 éve tudósítja a Duna Televíziót, illetve az MTVA-t.

Számos szakmai díjat kapott, például a napilap életműdíját. A legutóbbit, Szabadka Város Pro Urbe-díját, szeptember 1-én vehette át, amivel a városért tett szolgálatait díjazták.

Kabók Erikával a portrébeszélgetés csütörtökön, október 1-én, 19 órakor kezdődik a VM4K földszinti termében, emellett első emeleti termében kivetítőn is lehetőségük lesz követni a beszélgetést az érdeklődőknek.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a részvétel regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 024/672-110-es telefonszámon, az office@vm4k.org.rs e-mail címen vagy a VM4K Facebook-oldalán lehet.

N. E.
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Megjelent a legújabb HÉT NAP 16 oldalas RTV-MELLÉKLETTEL! A HÉT NAP AZ INTERNETEN: www.hetnap.rs E heti, 38. számunk tartalmából kiemeljük: * Libasorban. Martinek Imre heti jegyzete * VILÁGKÉP: 2,25 milliárd eurós segély. EU-s támogatás Görögországnak * Bonyolult sakkjátszma Afrikában. Interjú Besenyő...
2023. SZEPTEMBER 19.
[ 11:46 ]
A magyar zsurnaliszták doyenje 103 éves volt. Életének száznegyedik évében elhunyt Tatár Imre, a magyar újságírók – Vas- és Aranytoll-díjas – doyenje – írja az Index Kulcsár Lászlónak, az Infovilág főszerkesztőjének Facebook-bejegyzése nyomán. A legöregebb magyar újságíró élettörténetének rövid...
2023. SZEPTEMBER 17.
[ 22:07 ]
Bayer Zsolt író, publicista, Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója és Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont Intézet vezetője voltak Lánczi Tamás vendégei az M1 és a hirado.hu közös csütörtök esti hírháttérműsorában, a 48 perc - Házigazda: Lánczi Tamás című műsor évadnyitó...
2023. SZEPTEMBER 15.
[ 9:23 ]
Beolvasás folyamatban