Szerbia
A szerbiai bankok mostantól kezelési költséget számolnak fel az elektronikusan befizetett számlák után

Nem lesz többé ingyenes minden banknál a számlák elektronikus úton történő befizetése, amelyet korábban úgy reklámoztak, mint a befizetés egyszerűbb és olcsóbb módját, hiszen nem számoltak fel kezelési költséget.

A napokban az egyik legismertebb bank a Société Générale ügyfelei azzal szembesültek, hogy az elektronikusan befizetett számláik után 9-29 dináros illetéket számolt fel a pénzintézmény, közölte az RTS.

A felhasználókat gyakran éri kellemetlen meglepetés, ha a bankszámlájukról van szó. Így történt ez most is, amikor a bankok megfizettettek egy olyan szolgáltatást, amely korábban ingyenes volt.

Több polgár kereste fel a fogyasztóvédelmi szervezeteket, és arra panaszkodtak, hogy a bank nem is értesítette őket az új illeték bevezetéséről, míg mások, annak ellenére, hogy e-mailben értesítették őket, nem is értették, hogy mi az, amit a bank szeptember elsejétől megfizettet velük, magyarázták az Efektiva fogyasztóvédelmi egyesületben.

A bank nem válaszolt arra a kérdésre, hogy miért kezdte el egy eddig ingyenes szolgáltatás megfizettetését, azt állítja, hogy mindenkinek kiküldték a változásról szóló értesítést.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Óbecsei
2019. SZEPTEMBER 18. [ 12:31 ]

Nincs kereslet a kölcsönökre. Miből éljen a mai "szerencsétlen bank". A semmitevést próbálják eladni. Pfujj!


olvasó
2019. SZEPTEMBER 17. [ 19:45 ]

A kis cápák bankot rabolnak, a nagyok bankot működtetnek.


A szerbiai belügyminisztérium Csúcstechnológiai Bűnözés Elleni Osztálya fontos figyelmeztetést adott ki a szerbiai cégek és polgárok részére. Arra figyelmeztetnek, hogy külföldről irányított, összehangolt kibertámadás, adathalászati kampány indult a szerbiai cégek és polgárok adatai ellen, főként a...
2020. JÚNIUS 1.
[ 19:20 ]
Az Elektronikus Médiumokat Szabályozó Testület (REM), az N1 televízió kérelme nyomán eljárva, betiltotta a Szerb Haladó Párt (SNS) kampányvideóját, amelyben Aleksandar Vučić, a párt vezetője tűnik fel egy hatéves kislány társaságában, tudta meg az Informer. A lap értesülései szerint a döntést öten támogatták,...
2020. JÚNIUS 1.
[ 17:36 ]
Szerbiában az elmúlt 24 órában 18 újabb koronavírus-fertőzöttet vettek nyilvántartásba, ami jóval kevesebb, mint az elmúlt hetekben volt. Sajnos, egy személy elhunyt a koronavírus-fertőzés szövődményeiben, s ezzel a járvány áldozatainak száma 244-re nőtt. Az egészségügyi minisztérium Covid-19 honlapján közölt...
2020. JÚNIUS 1.
[ 15:49 ]
Beolvasás folyamatban