Szerbia
A szerbiai bankok mostantól kezelési költséget számolnak fel az elektronikusan befizetett számlák után

Nem lesz többé ingyenes minden banknál a számlák elektronikus úton történő befizetése, amelyet korábban úgy reklámoztak, mint a befizetés egyszerűbb és olcsóbb módját, hiszen nem számoltak fel kezelési költséget.

A napokban az egyik legismertebb bank a Société Générale ügyfelei azzal szembesültek, hogy az elektronikusan befizetett számláik után 9-29 dináros illetéket számolt fel a pénzintézmény, közölte az RTS.

A felhasználókat gyakran éri kellemetlen meglepetés, ha a bankszámlájukról van szó. Így történt ez most is, amikor a bankok megfizettettek egy olyan szolgáltatást, amely korábban ingyenes volt.

Több polgár kereste fel a fogyasztóvédelmi szervezeteket, és arra panaszkodtak, hogy a bank nem is értesítette őket az új illeték bevezetéséről, míg mások, annak ellenére, hogy e-mailben értesítették őket, nem is értették, hogy mi az, amit a bank szeptember elsejétől megfizettet velük, magyarázták az Efektiva fogyasztóvédelmi egyesületben.

A bank nem válaszolt arra a kérdésre, hogy miért kezdte el egy eddig ingyenes szolgáltatás megfizettetését, azt állítja, hogy mindenkinek kiküldték a változásról szóló értesítést.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Óbecsei
2019. SZEPTEMBER 18. [ 12:31 ]

Nincs kereslet a kölcsönökre. Miből éljen a mai "szerencsétlen bank". A semmitevést próbálják eladni. Pfujj!


olvasó
2019. SZEPTEMBER 17. [ 19:45 ]

A kis cápák bankot rabolnak, a nagyok bankot működtetnek.


Szerbia továbbra is a katonai semlegesség politikáját követi, jelentette ki Aleksandar Vulin védelmi miniszter az orosz hivatali kollégájával, Szergej Sojguval való találkozója alkalmával, jelentette a Beta. Amíg Aleksandar Vučić elnök áll Szerbia élén, addig az ország nem lesz a NATO-paktum vagy bármilyen másik katonai...
2019. OKTÓBER 21.
[ 11:39 ]
Az interneten vásárolható gyógyszerek fele hamisítvány és potenciálisan mérgező, nem kevésbé veszélyesek az étrend-kiegészítők másolatai sem, míg az eredeti termékek, mint a vitaminok és az izomerősítő készítmények, csak minimális ellenőrzésen esnek át, írja a Večernje Novosti. A szerb egészségügyi...
2019. OKTÓBER 21.
[ 11:10 ]
Aleksandar Vučić szerb elnök vasárnap a Prva TV reggeli műsorának vendégeként számos aktuális témáról beszélt, többek között az ország gazdasági távlatairól is, s leszögezte, van elég pénz az államkasszában, így jövőre is lesz bér- és nyugdíjemelés. „A mostani emelést követően az átlagnyugdíj 25 ezer...
2019. OKTÓBER 20.
[ 14:40 ]
Beolvasás folyamatban