Szerbia
Az ügyészség vizsgálja a belgrádi repülőtéren történt baleset ügyét
Betűméret:             

A belgrádi felső ügyészség a bűnügyi rendőrigazgatósággal együttműködve megindította az előzetes nyomozást, hogy feltárjon minden, a JU324-es számú repülőgép Belgrádból Düsseldorfba tartó járatán történt körülményt, amelyek oda vezettek, hogy a gépnek kényszerleszállást kellett végrehajtania, tudta meg nem hivatalos forrásokból az N1.

Az incidens vasárnap este történt a Nikola Tesla repülőtéren, amikor a Marathon Airlines légitársaság gépe – amely az Air Serbia számára végez utasszállítást – felszállás közben nekiütközött egy, a kifutópályán kívüli infrastruktúrának. Az eset során a gép megsérült, így vissza kellett fordulnia és kényszerleszállást hajtott végre a belgrádi repülőtéren.

A nem hivatalos értesülések szerint az incidens azért történt, mert a gép a kifutón rossz helyet foglalt el, és onnan kezdte meg a felszállást.

A közösségi oldalakon közzétették a Marathon Airlines gép pilótája és a belgrádi Nikola Tesla repülőtér légiforgalmi irányítója közötti beszélgetésről készült felvételt, mielőtt a Düsseldorfba induló gép szerencsétlenül járt volna.

Legfrissebb hírek szerint az Air Serbia légitársaság ma bejelentette, hogy felmondja együttműködését a Marathon Airlines légitársasággal, így holnaptól, február 21-től egyetlen járatát sem üzemelteti a görög cég repülőgépe.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Az eddigi, börtönben töltött idő után pénteken házi őrizetbe helyezték Duško Šarićot, miután letette a 800 ezer eurós óvadékot. “Šarićot elektronikus felügyelet mellett házi őrizetbe helyezték”, erősítették meg a Tanjugnak a belgrádi Legfelsőbb Bíróságon. Duško Šarić védőügyvédei javasolták, hogy...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 16:18 ]
A közlekedési rendőrség április 25-től május 1-jéig fokozott közúti ellenőrzést végez a szerbiai utakon. Az akcióban elsősorban a gyorshajtókra vadásznak. A közlekedési rendőrség minden nap igénybe veszi majd az összes rendelkezésre álló sebességmérő eszközt, vagyis a kézi radarokat, a videó...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 15:25 ]
Aleksandar Vučić szerb elnök levelet küldött Európa összes vezetőjének Koszovó Európa Tanácsba való felvételének bejelentésével kapcsolatban – jelentette ki Siniša Mali pénzügyminiszter. "Az első kihívás számunkra az Európa Tanács, és az, hogy megvívjuk az előttünk álló harcot", nyilatkozta a miniszter...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 13:49 ]
Beolvasás folyamatban