Vajdaság
Kiosztották az Év pedagógusa díjakat Magyarkanizsa községben

A pedagógusnap alkalmából idén hat, Magyarkanizsa községbeli pedagógus részesült elismerésben. A díjazottakat bemutatkozó kisfilmek után a közönséget Vajda Attila, a Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesületének elnöke, és Kávai Szabolcs, az önkormányzat oktatással megbízott tanácstagja köszöntötte.

Az Év pedagógusa díjat idén a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézményben 22 éve óvaodapedagógusként dolgozó Cseszkó Beáta, a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola zongoratanára, Palković Elvira, a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tanára, Sulyok Lucia, a horgosi Kárász Karolina Általános Iskola pedagógusa, Csicsai Zita, az oromi Arany János Általános Iskola tanára, Kádár Judit és a Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont pszichológusa, Szepesi Zoltán kapta.

A Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesületének elnökségi döntése alapján emellett még különdíjban részesült Varjú Potrebity Tatjana, a Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ igazgatónője, aki beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik a pályafutása során segítették munkájában.

"Maga az a tény, hogy az egyesület elnökségének eszébe jutott az, hogy megköszönje többek között nekem is, azt a hosszú, sokéves munkát, amit az oktatás számos területén az elmúlt 32 évben meg tudtam valósítani, talán ez az, amiért érdemes élni, és dolgozni nap mint nap, megvívni azokat a csatákat, amelyekre munkánk során rákényszerülünk" – nyilatkozta az igazgatónő.

A színházteremben megtartott rendezvényen felléptek az Alapfokú Zeneiskola tanárai.

A rendezvényt minden évben Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesülete szervezi meg, a díjazott pedagógusokról viszont minden esetben az oktatási intézmények döntenek.

A rendezvényt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Magyar Nemzeti Tanács, Magyarkanizsa önkormányzata és a tartományi kormány támogatta.

Bartok Zsófia

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Pecze József Kishegyes díszpolgára - illusztráció
2019. MÁRCIUS 24.
[ 8:20 ]
Torda volt a házigazdája a Vajdasági Agráregyesületek Szövetsége (VASZ) tegnap megtartott, rendes évi közgyűlésének, illetve a Kárpát-medencei Magyar Gazdák Egyeztető Fóruma (KEF) ülésének. Erre az eseményre a VASZ 38 tagszervezetének képviselője jelent meg, a szövetségnek egyébként 68 tagszervezete van, amely a mostani...
2019. MÁRCIUS 24.
[ 8:12 ]
Aleksandar Vučić szerb elnök szombaton látogatást tett a Vajdasági RTV új, most épülő székházában. A látottak után azt nyilatkozta, a székházat hat hónapon belül, tehát a határidő letelte előtt be fogják fejezni. “Jelentős eszközöket fektettünk be, összesen 48,4 millió eurót, vagyis majdnem 50 millió eurót...
2019. MÁRCIUS 23.
[ 15:12 ]
Az újvidéki rendőrség szervezett akciója során valamivel több mint 27 kiló marihuánát foglalt le egy régóta megfigyelt férfi házában, Újvidék környékén. A drogot műanyag zacskókba csomagolták, össz súlya 27,4 kilogramm volt. A rendőrség őrizetbe vette P.P. (1962) újvidéki lakost, akit kábítószerrel való...
2019. MÁRCIUS 23.
[ 14:56 ]
Beolvasás folyamatban