Vajdaság
Kiosztották az Év pedagógusa díjakat Magyarkanizsa községben

A pedagógusnap alkalmából idén hat, Magyarkanizsa községbeli pedagógus részesült elismerésben. A díjazottakat bemutatkozó kisfilmek után a közönséget Vajda Attila, a Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesületének elnöke, és Kávai Szabolcs, az önkormányzat oktatással megbízott tanácstagja köszöntötte.

Az Év pedagógusa díjat idén a Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézményben 22 éve óvaodapedagógusként dolgozó Cseszkó Beáta, a magyarkanizsai Alapfokú Zeneiskola zongoratanára, Palković Elvira, a magyarkanizsai Jovan Jovanović Zmaj Általános Iskola tanára, Sulyok Lucia, a horgosi Kárász Karolina Általános Iskola pedagógusa, Csicsai Zita, az oromi Arany János Általános Iskola tanára, Kádár Judit és a Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont pszichológusa, Szepesi Zoltán kapta.

A Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesületének elnökségi döntése alapján emellett még különdíjban részesült Varjú Potrebity Tatjana, a Regionális Szakmai Pedagógus-továbbképző Központ igazgatónője, aki beszédében köszönetet mondott mindazoknak, akik a pályafutása során segítették munkájában.

"Maga az a tény, hogy az egyesület elnökségének eszébe jutott az, hogy megköszönje többek között nekem is, azt a hosszú, sokéves munkát, amit az oktatás számos területén az elmúlt 32 évben meg tudtam valósítani, talán ez az, amiért érdemes élni, és dolgozni nap mint nap, megvívni azokat a csatákat, amelyekre munkánk során rákényszerülünk" – nyilatkozta az igazgatónő.

A színházteremben megtartott rendezvényen felléptek az Alapfokú Zeneiskola tanárai.

A rendezvényt minden évben Magyarkanizsa Község Pedagógus Egyesülete szervezi meg, a díjazott pedagógusokról viszont minden esetben az oktatási intézmények döntenek.

A rendezvényt a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt., a Magyar Nemzeti Tanács, Magyarkanizsa önkormányzata és a tartományi kormány támogatta.

Bartok Zsófia

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Balesethez hívták a mentőszolgálat munkatársait szerda délben, a Thurzó Lajos Általános Iskolában egy kilencéves gyermek leesett a lépcsőről.Tegnap délben a zentai iskola első emeleti lépcsőjéről esett le az egyik tanuló. Nem hivatalos értesülések szerint egy kilencéves fiúval történt a súlyos baleset. A gyermeket a...
2019. JANUÁR 17.
[ 8:23 ]
Az eddigi jó együttműködés erősítése a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi – Nemzeti Közösségi Titkárság és a nemzeti kisebbségek nemzeti tanácsai között, illetve a nemzeti tanácsok egymás közötti együttműködése elengedhetetlen a Vajdaságban élő kisebbségek érdekeinek...
2019. JANUÁR 16.
[ 18:40 ]
Számos beruházás és terv valósult meg tavaly Magyarkanizsa község településein. Martonos, Horgos és Kispiac is jól teljesített, ám a tanácselnökök szerint a 2019-es évre is bőven akad még tennivaló.Martonos helyi közössége a tavalyi évben több fontos beruházást is megvalósított. Többek között 370 ezer forint...
2019. JANUÁR 16.
[ 14:08 ]
Beolvasás folyamatban