Vajdaság
Szabadka: Újabb brutális támadás

A héten hirdettek ítéletet az egy hónappal ezelőtti verekedés ügyében, amikor egy hatfős banda támadott meg egy 17 éves fiút, de a jelek szerint a kiszabott féléves börtönbüntetés sem eléggé visszarettentő: újabb erőszakos bűncselekmény történt Szabadkán.

A szűk városközpontban található egyik szórakozóhely közelében szombaton egy négyfős banda összeverte a 19 éves Dušan K-t. A támadás során a fiatalembernek két helyen eltört az állkapcsa.

Az áldozat édesanyja a Subotica.com portálnak arról mesélt, hogy a banda tagjai még a szórakozóhelyen belekötöttek a fiába, de akkor békén hagyták. Később, amikor Dušan és társasága hazafelé indult, követni kezdték őket. A fiatalember szerencsétlenségére kivált a társaságból és egy gyorsétterem felé vette az irányt, hogy vásároljon valamit. A négy támadó az utca egyik sötétebb részén rátámadt. Egy erős ütést mértek az arcára, aminek a következtében az állkapcsa azonnal eltört két helyen is. A fiatalember nem emlékezik arra, hogy ezután pontosan mi történt, valószínűleg rövid időre eszméletét vesztette. Támadói a járdán, a vérben fekve hagyták. Szerencsére nemsokára odaérkezett egy másik társaság, akik felsegítették a földről és értesítették a mentőket és a rendőrséget.

Dušant a kórház sürgősségi osztályán megvizsgálták, s kiderült, hogy az állkapcsa mellett máshol is sérüléseket szenvedett.

Az édesanya másnap el akarta kérni a törésekről készült röntgenfelvételeket, de azokat valaki a rendszerből kitörölte. Ekkor Újvidékre utaztak, a Vajdasági Klinikai Központba, ahol ismét megcsinálták a felvételeket, illetve rögzítették a törött állkapcsot.

Dušan a fél szemére rosszul lát, ezért nem ismerte fel az összes támadóját, de volt, akit igen. Kiskorú és nagykorú is volt a támadói között.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Tuzi
2019. DECEMBER 6. [ 14:04 ]

Atomot nekik! Atomot a bestiaknak!


Nemanj@ Adamov
2019. DECEMBER 6. [ 12:26 ]

Da nazalost ov@kvi stvari sve cesce I cesce CE da se .NekomCEO zivot nije dosta da shvati zasto su na ovoj planti! Ako im se tuce >>ili vole krv nek se uclane u teretenu MMA. OVI NEMAJU MOZGA MOZDA DUSAN CEO ZIVOT BICE INVALID TREBALO Bi IH odvojiti;na PRimer u__zatvor na 10 god, na jedno osrono.Komplexasi!!! W


Cinike
2019. DECEMBER 5. [ 21:46 ]

Az igazságszolgáltatásunk magáért beszél!


A magyar határkerítés miatt a bácskai oldalon egyre nehezebb az illegális határátlépés, a migránsok jelentős része emiatt átkel a Tiszán, s a bánsági oldalon próbálkozik, a hármashatárnál megkerülve a kerítést. Majdányon és Rábén az ott élők szerint tarthatatlanná vált a helyzet. Domonkos Szilvia községi...
2020. JANUÁR 28.
[ 20:22 ]
Fokozott rendőri jelenlét volt tapasztalható a keddi nap folyamán Horgoson, miután hajnalban mintegy 70 fős migráns csoport megpróbálta áttörni a határkaput Röszke 2-n, hogy bejusson az EU területére. A sikertelen akció után a bevándorlók Horgos különböző pontjain kezdtek csoportosulni, ami aggodalommal töltötte el a...
2020. JANUÁR 28.
[ 17:17 ]
Szerbiában népessége már évtizedek óta csökken. A fő ok az elvándorlás és a negatív népszaporulat. Ugyanezek a tényezők játszanak szerepet abban is, hogy Vajdaság tartomány lakossága évente 10 ezer fővel csökken. Szerbia lakossága évente 37 ezer fővel csökken, mára már kevesebb, mint 7 millió fő él...
2020. JANUÁR 28.
[ 15:04 ]
Beolvasás folyamatban