Vajdaság
Szabadka: Újabb brutális támadás

A héten hirdettek ítéletet az egy hónappal ezelőtti verekedés ügyében, amikor egy hatfős banda támadott meg egy 17 éves fiút, de a jelek szerint a kiszabott féléves börtönbüntetés sem eléggé visszarettentő: újabb erőszakos bűncselekmény történt Szabadkán.

A szűk városközpontban található egyik szórakozóhely közelében szombaton egy négyfős banda összeverte a 19 éves Dušan K-t. A támadás során a fiatalembernek két helyen eltört az állkapcsa.

Az áldozat édesanyja a Subotica.com portálnak arról mesélt, hogy a banda tagjai még a szórakozóhelyen belekötöttek a fiába, de akkor békén hagyták. Később, amikor Dušan és társasága hazafelé indult, követni kezdték őket. A fiatalember szerencsétlenségére kivált a társaságból és egy gyorsétterem felé vette az irányt, hogy vásároljon valamit. A négy támadó az utca egyik sötétebb részén rátámadt. Egy erős ütést mértek az arcára, aminek a következtében az állkapcsa azonnal eltört két helyen is. A fiatalember nem emlékezik arra, hogy ezután pontosan mi történt, valószínűleg rövid időre eszméletét vesztette. Támadói a járdán, a vérben fekve hagyták. Szerencsére nemsokára odaérkezett egy másik társaság, akik felsegítették a földről és értesítették a mentőket és a rendőrséget.

Dušant a kórház sürgősségi osztályán megvizsgálták, s kiderült, hogy az állkapcsa mellett máshol is sérüléseket szenvedett.

Az édesanya másnap el akarta kérni a törésekről készült röntgenfelvételeket, de azokat valaki a rendszerből kitörölte. Ekkor Újvidékre utaztak, a Vajdasági Klinikai Központba, ahol ismét megcsinálták a felvételeket, illetve rögzítették a törött állkapcsot.

Dušan a fél szemére rosszul lát, ezért nem ismerte fel az összes támadóját, de volt, akit igen. Kiskorú és nagykorú is volt a támadói között.

N. E.
Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Tuzi
2019. DECEMBER 6. [ 14:04 ]

Atomot nekik! Atomot a bestiaknak!


Nemanj@ Adamov
2019. DECEMBER 6. [ 12:26 ]

Da nazalost ov@kvi stvari sve cesce I cesce CE da se .NekomCEO zivot nije dosta da shvati zasto su na ovoj planti! Ako im se tuce >>ili vole krv nek se uclane u teretenu MMA. OVI NEMAJU MOZGA MOZDA DUSAN CEO ZIVOT BICE INVALID TREBALO Bi IH odvojiti;na PRimer u__zatvor na 10 god, na jedno osrono.Komplexasi!!! W


Cinike
2019. DECEMBER 5. [ 21:46 ]

Az igazságszolgáltatásunk magáért beszél!


Versec: Mégsem fojtották meg a kisbabát - illusztráció
2020. SZEPTEMBER 21.
[ 12:07 ]
Egy egyhónapos kisbaba holttestére bukkantak a Versec községbeli Fürjes faluban. Az első, nem hivatalos információk szerint a babát megfojtották. A gyermek holttestét egy családi házban találták meg, látható sérülések nélkül, de a pancsovai Felső Ügyészség által elrendelt boncolás megállapította, hogy a kisbaba...
2020. SZEPTEMBER 21.
[ 10:08 ]
A begaszentgyörgyi Agroživ valamikor több mint ezer dolgozót foglalkoztatott, és ez volt a község legnagyobb vállalata. Problémáik akkor kezdődtek, amikor gazdasági visszaélések gyanúja miatt letartóztatták a társaság csaknem teljes vezetését, összesen 19 embert. A hosszan elhúzódó bírósági eljárásban azonban nem...
2020. SZEPTEMBER 20.
[ 16:49 ]
A muzslyai Don Bosco Családok Egyesületének tagjai ma vehették át azokat a könyvadományokat, amelyeket az anyaországból kaptak. Hozzájuk a Kárpát-medencei Családszervezetek Szövetsége által kerültek el a kiadványok, amelyet a magyar kormány és az Emberi Erőforrások Minisztériuma biztosított a családszervezeteknek, a KCSSZ...
2020. SZEPTEMBER 19.
[ 19:42 ]
Beolvasás folyamatban