Vajdaság
Kishegyes: Több mint 30 sírt rongáltak meg a Nyugati temetőben
Betűméret:             

A kishegyesi Nyugati temetőben, ahol a Hegyesi csata emlékműve is található, eddig ismeretlen tettesek számos sírt rongáltak meg. A vandál és kegyeletsértő cselekménnyel jelentős anyagi kárt is okoztak.

Hatalmas felháborodást váltott ki a lakosság körében, hogy ismeretlen tettes, vagy tettesek több mint harminc sírt rongáltak meg a Nyugati temetőben. Számos síremléken látszik még, hogy próbálták megrongálni, de nem sikerült, de az elkövető lábnyomai itt vannak a sírokon. Nem hivatalos információk szerint a rongálás az éjszaka, vagy szombaton a hajnali órákban történt és a rendőrség elvégezte a helyszínelést is. Szombaton az esti órákban, amikor a lakosok a közösségi oldalakon keresztül értesültek az esetről, sokan mentek ki a temetőbe és az egész településen nagy volt a felháborodás. A vandál cselekedet indítékai sem ismertek, de sokak egybehangzó elbeszélése szerint fiatalkorúak kisebb csoportokban járták az elmúlt időszakban a falu utcáit és kisebb rongálásokat, apróbb lopásokat is elkövettek, de nem tudni, hogy az esettel is összefüggésbe hozhatóak-e. A lakosok elvárják, hogy mielőbb derítsék fel az elkövetők kilétét, valamint a cselekmény indítékaira is kíváncsiak.

T. P.
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Egy nő meghalt abban a tűzben, ami az éjszaka ütött ki Óbecsén, egy Partizán utcai családi házban. A Telegraf értesülése szerint a lángok valamivel éjfél után csaptak fel. Noha a tűzoltók nagyon gyorsan a helyszínre érkeztek, a ház tulajdonosán, K. Zs.-n már nem tudtak segíteni. A helyszínelés ezekben az órákban is...
2023. DECEMBER 3.
[ 11:34 ]
Zenta önkormányzata a község idegenforgalmi szervezetével és helybeli vállalkozók által megalapított a Zenta Kedvelőinek Egyesületével karöltve egy műjégpályát állít fel a város főterén. A fentiekben megnevezett civil szervezet által a városnak adományozott korcsolyapályán december 10-től január 31-ig...
2023. DECEMBER 1.
[ 18:56 ]
Tizenkét évvel ezelőtt indították el Újvidéken az NS bike kerékpárkölcsönzést. Az idei idény ma, december 1-jén zárul. A Parking servis közvállalat kéri a polgárokat, hogy a kölcsönzött bringákat vasárnapig, december 3-án 19 óráig vigyék vissza valamelyik kölcsönzőpontra.
2023. DECEMBER 1.
[ 13:30 ]
Beolvasás folyamatban