Vajdaság
Zenta: Virágautomatát üzemeltek be a hétvégén a város központjában

Ezentúl nem jelenthet problémát, ha későn, például a munkaidő és az üzletek zárása után jut eszünkbe, hogy virágcsokorral lepjünk meg valakit. És most már a „nem volt időm” kifogás sem helyén való. Ugyanis Zentán, a város szívében, hétvégén üzembe helyezték az első virágautomatát, így a nap bármely órájában tudunk virágcsokrot, és egyéb ajándékot vásárolni.

Ózsvár Tímea, az automatát üzemeltető virágüzlet tulajdonosa már 21 éve foglalkozik virágkötészettel és 5 éve vezeti saját boltját. Elmondta, hogy sokszor előfordult, hogy munkaidőn kívül keresték meg különféle kérésekkel. Így ez volt az egyik oka, amiért felmerült benne, hogy megvásárolja ezt a berendezést.

– A másik pedig, hogy a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy van kereslet erre a megoldásra ebben a rohanó világban - meséli Tímea.

Az automatában egyaránt megtalálhatóak a hagyományos csokrok, de virágkompozíciókat és cserepes növényeket is tudunk vásárolni belőle. Összesen 9 ablakocskája van, és amennyiben egy üres marad, Tímea azonnal pótolja a hiányt, hiszen a kamerával megfigyelt berendezést a saját otthonából is megfigyelheti.

Az automata működése roppant egyszerű: behelyezzük a megvásárolni kívánt ajándék pontos összegét, majd a képernyőn megnyomjuk az ablakocskához tartozó gombot. Az árak ugyanazok, mintha az üzletben vásárolnánk meg őket. Tímea elmondta, hogy a jövőben igyekeznek mindig az aktuális ünnephez igazítani az automata kínálatát.

Kállai G. Nikoletta
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A rendőrség letartóztatta a szabadkai M. A.-t kábítószer előállítása és forgalmazása, engedély nélküli fegyverviselés és robbanóanyag birtoklás gyanújával. Az 53 éves férfi lakásának átkutatásakor 51,5 gramm kokaint, kisebb mennyiségű marihuánát találtak, továbbá kézigránátot és egy a gyanúsított nevére...
2021. FEBRUÁR 23.
[ 14:08 ]
A szabadkai rendőrség letartóztatta az 1988-as születésű M. D-t, akit azzal gyanúsítanak, hogy társával Szabadka környékén betört egy 71 éves asszony házába. Az eset még február elején történt. A férfi társával behatolt az idős asszony házába, megverték és elvették a pénzét. Az elfogott férfit kihallgatták, s...
2021. FEBRUÁR 23.
[ 12:40 ]
A hétvégén sikerült befogni azokat a kutyákat, amelyek a múlt héten a bíróság környékén rátámadtak egy 55 éves szabadkai hölgyre. Mint kiderült, nem kóbor kutyáról van szó, hanem olyan állatokról, amelyeknek van gazdájuk. A legidősebb ebet, a falkavezért elvették a tulajdonostól, s menhelyen helyezték el, hogy...
2021. FEBRUÁR 22.
[ 15:47 ]
Beolvasás folyamatban