Vajdaság
Juhász Bálint gratulált az új kormánynak
Betűméret:             

Juhász Bálint, a tartományi képviselőház elnöke is jelen volt a parlamentben, ahol megválasztották Szerbia új kormányát, valamint ahol a miniszterelnök és a kormány tagjai letették az esküt.

A tizennegyedik összetételben ülésező szerb parlament első rendkívüli ülésén megválasztották Miloš Vučevićet a Szerb Köztársaság miniszterelnökévé.

Juhász a saját, illetve a tartományi képviselőház nevében is sok sikert kívánt Vučević miniszterelnöknek és a kormány minden tagjának a rájuk váró munkához, majd meggyőződésének adott hangot, miszerint az új kormány folytatni fogja a gazdaság megerősítésének, a társadalmi fejlődésnek és a szerbiai integritás megőrzésének politikáját.

„A vajdasági képviselőház hatáskörének megfelelően készen áll, hogy lelkesen segítse a további együttműködést és az új kormány kitűzött céljainak elérését, Szerbia valamennyi polgárának közös érdekében”, közölte Juhász.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Karcsi Karcsi
2024. MÁJUS 3. [ 8:01 ]

Sajnos nem úgy néz ki aki józan gondolkozik, olyan korány ez amelynek 2 embere a amerikai szankciós listán van. A kormány tagjai így truccolni akarnak vagy valami érdemlegeset elérni?


Összesen 38-an vehették át diplomájukat szerda kora este a magyarkanizsai városháza nagytermében, miután sikeresen befejezték az Ingyenes informatikai képzés nőknek elnevezésű képzést. A tanfolyam érdekessége az volt, hogy habár elsősorban különböző életkorú nőknek szánták, férfiaknak is lehetőségük volt...
2024. MÁJUS 16.
[ 8:24 ]
A hagyományos községi elsősegélynyújtó versennyel zárult szerdán a magyarkanizsai Vöröskereszt egyhetes akciósorozata, amelyet minden évben a Vöröskereszt és a Vörös Félhold nemzetközi napja alkalmából rendeznek meg. A versenyen négy csapat vett részt, Magyarkanizsáról, Horgosról Kispiacról és Martonosról, azaz...
2024. MÁJUS 15.
[ 17:46 ]
Nagybecskereken ma a központi Bega-tavon egy bemutató jellegű összehangolt akciót tartottak, amelyet a vízi közbiztonság nemzetközi napja alkalmával szerveztek. Tűzoltás, vízi mentés, elsősegélynyújtás - ezeket láthatták a polgárok Nagybecskerek város közbiztonságáért felelős több egységének összehangolt...
2024. MÁJUS 15.
[ 17:06 ]
Beolvasás folyamatban