Szerbia
Néhány óra leforgása alatt két gyilkosság történt Belgrádban
Betűméret:             

Néhány óra leforgása alatt két gyilkosság is történt Belgrádban, írja a 021.rs.

Zimonyban egy 39 éves férfit lőttek le. Az eset után a rendőrség elindította a Vihar 3 elnevezésű műveletet. Az elkövetőt még keresik. A Telegraf.rs rendőrségi forrásokra hivatkozva azt írja, az áldozatot, akinek korábban meggyűlt a baja a törvénnyel, szomszédja lőtte le, majd elmenekült a helyszínről. A Nova.rs értesülései szerint az áldozatot gyilkossági kísérlet miatt 11 év börtönbüntetésre ítélték.

A férfi lőtt sebekkel feküdt a járdán, amikor a rendőrség a helyszínre érkezett. A mentősök már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Pár órával korábban, hajnali négy óra körül egy 27 éves fiatalembert szúrtak szíven, mondták el az RTS-nek a mentőszolgálatnál.

A mentősöket előbb egy közlekedési balesethez riasztották ugyanerre a helyszínre, de csak egy felborult autót találtak, sérülteket nem. Ezután érkezett a következő hívás.

„Mindössze egy órával később ugyanezen a helyszínen késsel támadtak egy 23 és egy 27 éves személyre. A 23 éves fiatalember vágási sérüléseket szenvedett a felkarján, a 27 éves férfit viszont szíven szúrták, ő a helyszínen belehalt sérüléseibe” – mondta el dr. Vladimir Sinđelić.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
Béla
2024. FEBRUÁR 18. [ 17:29 ]

Mi itt a hir? Esetleg az lenne,ha egy nap senkit se nyúvasztanak ki Beogradban,vagy Újvidéken...


Az eddigi, börtönben töltött idő után pénteken házi őrizetbe helyezték Duško Šarićot, miután letette a 800 ezer eurós óvadékot. “Šarićot elektronikus felügyelet mellett házi őrizetbe helyezték”, erősítették meg a Tanjugnak a belgrádi Legfelsőbb Bíróságon. Duško Šarić védőügyvédei javasolták, hogy...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 16:18 ]
A közlekedési rendőrség április 25-től május 1-jéig fokozott közúti ellenőrzést végez a szerbiai utakon. Az akcióban elsősorban a gyorshajtókra vadásznak. A közlekedési rendőrség minden nap igénybe veszi majd az összes rendelkezésre álló sebességmérő eszközt, vagyis a kézi radarokat, a videó...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 15:25 ]
Aleksandar Vučić szerb elnök levelet küldött Európa összes vezetőjének Koszovó Európa Tanácsba való felvételének bejelentésével kapcsolatban – jelentette ki Siniša Mali pénzügyminiszter. "Az első kihívás számunkra az Európa Tanács, és az, hogy megvívjuk az előttünk álló harcot", nyilatkozta a miniszter...
2024. ÁPRILIS 12.
[ 13:49 ]
Beolvasás folyamatban