Vajdaság
Újvidéken agyonvertek egy építési vállalkozót

A Vajdasági Klinikai Központban ma elhunyt a 63 éves Spasoje Milićević, akit az éjjel vettek fel az intézménybe, miután súlyosan megverték vállalatának székhelye közelében az újvidéki Liman városrészben, tudta meg a 021.rs.

A férfit a Despota Stefan sugárúton található parkolóban bántalmazták, a Limani park közelében. Ezen a sugárúton a 9-es szám alatt található egyébként a férfi tulajdonában lévő Kondor építkezési vállalat.

A sürgősségi osztályon a 021.rs-nek megerősítették, hogy Milićevićet az éjjel súlyos sérülésekkel szállították be a sürgősségi központba újraélesztésre, és néhány órával később belehalt sérüléseibe. A holttestet az igazságügyi orvostani intézetbe szállították boncolásra, hogy megállapítsák a halál pontos okát.

Egyelőre nem tudni pontosan, hogy mi történt a parkolóban. A rendőrséget este 8 óra után értesítették, hogy egy férfi fekszik a földön, a szemtanúk pedig elmondták, hogy előtte verekedés volt a parkolóban. Az újvidéki rendőrség elvégezte a helyszínelést, a 021.rs pedig azt a nem hivatalos információt kapta, hogy jelenleg az elkövető, vagy elkövetők személyazonosságának kiderítésén dolgoznak a rendőrök.

Milićević azért ismert a nyilvánosság előtt, mert a rendőrség 2009 októberében a Tehnouniverzal vállalat tulajdonosaként letartóztatta és bűnvádi feljelentést tett ellene azzal a gyanúval, hogy kétszer adott el három lakást a Dózsa György utca egyik épületében, és ezzel 125.000 euró törvénytelen haszonra tett szert. Azt viszont nem tudni, hogy időközben hogyan végződött a bírósági eljárás.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A Renault Laguna típusú autó sofőrje, Dušan K. (69) reggel 5 óra körül vesztette életét a közlekedési balesetben Nákófalva településen, Nagykikindánál. A baleset a főutcán történt, amikor az autó lesodródott az útról, a sofőr pedig a helyszínen meghalt. A feltételezések szerint a sofőr vezetés közben rosszul...
2019. NOVEMBER 13.
[ 11:48 ]
Az éjjel 22 óra körül Újvidéken az Újtelep városrészben, a Partizán bázis utcában lévő egyik épület hatodik emeleti lakása gyulladt ki, de a tűzben senki sem sérült meg, tudta meg a 021.rs hírportál a mentőszolgálattól, akiknek nem is kellett beavatkozniuk. Noha a lakás teljesen kiégett és hatalmas anyagi kár...
2019. NOVEMBER 13.
[ 11:11 ]
A karácsonyi, év végi ünnepek időszakában egy hónapig egyszerűsítik az átléptetést a szerb-magyar határátkelőkön, így gyorsabban, egyszerűbb módon juthatunk el az anyaországba. Pásztor István a Szabadkai Magyar Rádió vendégeként elmondta, ennek hosszú távon is így kellene működnie. A VMSZ elnöke úgy véli, a határ...
2019. NOVEMBER 12.
[ 21:46 ]
Beolvasás folyamatban