Vajdaság
Nagybecskerek: Megnyílt az AquaFit Minaqua központ
Betűméret:             

Nagybecskereken ma ünnepélyes keretek között megnyílt az AquaFit Minaqua zárt medence, így a város lakói és az idelátogató vendégek megtapasztalhatják a Minaqua ásványvízben történő fürdőzés előnyeit, amely a természetes jódnak köszönhetően hasonló a tenger vizéhez.

A Minaqua már huzamosabb ideje jelen van Nagybecskereken, és a vállalat célja, hogy ahol tevékenykedik, ott valami újat is nyújtson a polgároknak. Így történt meg, hogy elsőként Újvidéken megnyílt a Korzo gyermekpark, majd egy SPA központ, és most Nagybecskereken az AquaFit, amely egy torinói kompánia modellje szerint kidolgozott programot ölel fel. Ezt bővítették ki még más tartalmakkal, amelyeket kipróbálhatnak és élvezhetnek a nagybecskerekiek.

A medence a tenger vizéhez hasonlítható ásvány- és gyógyvízzel van feltöltve, ebben az esetben nem csak hogy iható, de a testre is jó hatással van. A kínált tartalmak között van gőzfürdő és szauna is, ugyanakkor más tartalmakat is kínálnak a 32 fokos vízben.

A fürdőzők 16 és 23 óra között vehetik igénybe az AquaFit Minaqua központ szolgáltatásait, de aqua fit edzéseket is szerveznek, délelőttönként - négy alkalommal.

A Minaqua vállalat beruházása Nagybecskereken ezzel nem zárul le, hiszen az újvidéki mintára már előkészületek folynak egy gyermekpark kialakítása érdekében.

Kónya-Kovács Otília
Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

A szécsányi Aleksa Šantić Általános Iskolában az igazgatónő döntése alapján nem engedélyezik a vallási szertartások megtartását, így az évtizedes hagyományok is elmaradnak: nem lesz pap és ünnepi kalácstörés sem Szent Száva napján. Az igazgatónő döntése – amelyet még az ateistáknak szánt Ateisti Srbije...
2023. JANUÁR 27.
[ 8:36 ]
Az alaposabb szemvizsgálatoknál használatos korszerű biomikroszkóppal és tonométerrel gyarapodott a topolyai Dr. Hadzsy János Egészségház szemészeti osztálya. Az eszközökkel immár az egészségügyi biztosítás terhére is elvégezhetők olyan állapotfelmérések, amikért korábban magánrendelők szolgálatait voltak kénytelen...
2023. JANUÁR 27.
[ 8:33 ]
Két migránscsoport csapott össze Zomborban, két migráns megsérültek. Az összetűzésben egy tucatnyian vettek részt, nemzetiségi hovatartozásukról nincs információ. A Tanjug szerint a verekedők nem használtak lőfegyvert, Szerbiai RTV ezzel szemben azt állítja, hogy lőttek is. Egyes médiaházak nem kettő, hanem három...
2023. JANUÁR 26.
[ 22:56 ]
Beolvasás folyamatban