Vajdaság
Sok sikert kívánt Novák Katalin a VMSZ-nek a választásokon
Betűméret:             

Köszönöm Novák Katalin köztársasági elnök asszonynak, hogy nyitóbeszédében megemlékezett Édesapámról a Magyar Állandó Értekezlet előtt, a Parlamentben – írta Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség ideiglenes vezetője a Facebook-oldalán.

Köztársasági elnök asszony egyúttal sok sikert kívánt a VMSZ-nek és a vajdasági magyarságnak a december 17-ei választások ügyében – olvasható a bejegyzésben, amelyhez Pásztor Bálint közös fotót is csatolt, amelyen a magyar köztársasági elnökön kívül még Fremond Árpád, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke látható.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
A
2023. NOVEMBER 17. [ 10:08 ]

A Fremondot nem tudták beöltöztetni eseményhez illően?


Egy nő meghalt abban a tűzben, ami az éjszaka ütött ki Óbecsén, egy Partizán utcai családi házban. A Telegraf értesülése szerint a lángok valamivel éjfél után csaptak fel. Noha a tűzoltók nagyon gyorsan a helyszínre érkeztek, a ház tulajdonosán, K. Zs.-n már nem tudtak segíteni. A helyszínelés ezekben az órákban is...
2023. DECEMBER 3.
[ 11:34 ]
Zenta önkormányzata a község idegenforgalmi szervezetével és helybeli vállalkozók által megalapított a Zenta Kedvelőinek Egyesületével karöltve egy műjégpályát állít fel a város főterén. A fentiekben megnevezett civil szervezet által a városnak adományozott korcsolyapályán december 10-től január 31-ig...
2023. DECEMBER 1.
[ 18:56 ]
Tizenkét évvel ezelőtt indították el Újvidéken az NS bike kerékpárkölcsönzést. Az idei idény ma, december 1-jén zárul. A Parking servis közvállalat kéri a polgárokat, hogy a kölcsönzött bringákat vasárnapig, december 3-án 19 óráig vigyék vissza valamelyik kölcsönzőpontra.
2023. DECEMBER 1.
[ 13:30 ]
Beolvasás folyamatban