Vajdaság
Vádat emeltek a temerini pénzváltó kirablása miatt
Betűméret:             

A felső ügyészség vádat emelt Z. P. (35) és B. I. (25) ellen egy temerini pénzváltó fegyveres kirablása miatt, amit tavaly szeptember 22-én követtek el.

A két férfi a letartóztatás óta őrizetben van, a Dnevnik szerint legutóbb május 16-ig hosszabbították meg a fogvatartásukat.

Azzal vádolják őket, hogy több mint 1,5 millió dinárt raboltak el a pénzváltó dolgozójától, és fegyverrel fenyegették meg.

R. D.-t (36) azzal gyanúsítják, hogy segített nekik a bűncselekmény végrehajtásában, mert egy motorkerékpárt adott nekik, amit egy nappal később felgyújtottak Boldogasszonyfalván (Gospođinci).

A Dnevnik arra emlékeztet, hogy szeptember 22-én 20 óra körül fegyveres és álarcos férfiak érkeztek motorral egy temerinai pénzváltóhoz, kirabolták, majd Újvidékre menekültek.

A rablásról készült videófelvétel gyorsan megjelent a közösségi oldalakon, de a gyanúsítottakat csak október 11-én fogták el.

A letartóztatás és őrizetbe vétel után R. D. december 1-jén megállapodást kötött az ügyészséggel és beismerte, hogy segítséget nyújtott a vádlottaknak a bűncselekmény elkövetésében, ezért egy év házi őrizetre ítélték.

Az Ön hozzászólása

1000 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások

Nincs hozzászólás. Legyen az első!

Szent Flórián ünnepe Muzslyán - illusztráció
2024. MÁJUS 4.
[ 23:11 ]
A kishegyesi focipályán gyűltek össze május elsején azok, akiket a szeles idő nem riasztott el. A Kishegyesi Kismotoros Banda szervezésében babgulyást főztek, a bevételt a helyi templom orgonájának felújítására ajánlották fel. Harmincezer dinárt sikerült összegyűjteni. A pénzt a napokban adják át a helyi plébánián....
2024. MÁJUS 2.
[ 14:40 ]
Egy ember meghalt egy súlyos közlekedési balesetben, amely valamivel éjfél után történt Pancsova közelében. A pancsovai rendőrség az N1-gyel közölte: a férfi egyedül volt az autóban, amikor a jármű felborult, ehhez pedig valószínűleg az vezetett, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel haladt. A sofőrt...
2024. MÁJUS 2.
[ 11:09 ]
Több ezer ember ünnepelte május 1-ét Palicson, s ha a folytatásban kedvező lenne az időjárás, az elkövetkező hat ünnepnapon néhány tízezer vendégről is lehetne beszélni talán. A viharos szél sem gátolta meg az embereket abban, hogy kilátogassanak a Palicsi-tó partjára, ahol a sorrendben 39. szervezett majálison a már...
2024. MÁJUS 1.
[ 16:16 ]
Beolvasás folyamatban