Vajdaság
Négy migráns eltűnt a Dunában Apatinnál

Négy migráns eltűnt a Dunában Apatinnál, amikor illegálisan akarták átlépni a horvát határt, tudta meg nem hivatalosan az RTV.

A polgároktól kapott meg nem erősített információk szerint az eset a Vagoni üdülőhelytől nem messze történt, ahol tíz migráns elvett egy csónakot, s a délutáni órákban azzal próbáltak meg átjutni a horvát partra.

Eddig még nem ismertek a körülmények, hogy miért fordult fel a csónak, de az egész esetre véletlenül derült fény, az apatini rendőrség helyszínelése közben, ugyanis egy méhész hívta őket, mert a migránsok mintegy húsz méhkast tönkretettek. Ekkor szaladt ki az erdőből hat migráns, akik elmesélték a rendőröknek, hogy mi történt.

Az RTV nem hivatalos értesülései szerint a rendőrség és a búvárok a helyszínre mentek.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
istván
2019. NOVEMBER 13. [ 10:38 ]

... mozsori-mozsori ... A tragédia jogsértés közben következett be. Az életben-maradtak is felelhetnek a húsz méhcsalád tönkretételéért, a csónak eltulajdonításáért, ha működik a jogállam. Persze vallhatnak úgy, hogy " amazok voltak" az elkövetők.


Sándor a mozsori
2019. NOVEMBER 12. [ 16:26 ]

... mindig biztonságosabb a jogkövető magatartás ...hogy befuladjonak?


olvasó
2019. NOVEMBER 11. [ 12:57 ]

Csak hát ha a legerősebb európai állam első embere szólít fel a jogkövetés be nem tartására, akkor vízbe fulladni is büntetlenül szabad.


istván
2019. NOVEMBER 11. [ 10:47 ]

... mindig biztonságosabb a jogkövető magatartás ...


Szigorú biztonsági intézkedések közepette tartotta meg 14. rendes ülését a Magyar Nemzeti Tanács. Szabadkán egy nappal az ülés előtt léptek életbe azok a korlátozó és biztonsági rendelkezések, amelyek szabályozzák, hogy miként lehet rendezvényeket tartani zárt térben. Lulić Emil, az MNT hivatalának vezetője az ülés...
2020. JÚLIUS 10.
[ 13:14 ]
Ülj le, ne ülj fel! mottóval szervezték meg Nagybecskereken tegnap este a tiltakozást a város központjában, így csatlakoztak a belgrádi és az újvidéki tiltakozó polgárokhoz, akik elégedetlenségüket fejezik ki az általános helyzet miatt, különös tekintettel a kijárási tilalom bevezetése ellen, továbbá amiatt, hogy...
2020. JÚLIUS 10.
[ 12:41 ]
A Vajdasági Klinikai Központban (KCV) császármetszéssel megszült két asszony, akiknél kimutatták a koronavírust. Az újszülöttek jól vannak és a KCV szülészeti osztályán állandó felügyelet alatt állnak. Mindkét szülés rendben zajlott le, a kismamák állapota stabil. Tekintettel arra, hogy mindkét asszonynak...
2020. JÚLIUS 10.
[ 11:45 ]
Beolvasás folyamatban