Vajdaság
Négy migráns eltűnt a Dunában Apatinnál

Négy migráns eltűnt a Dunában Apatinnál, amikor illegálisan akarták átlépni a horvát határt, tudta meg nem hivatalosan az RTV.

A polgároktól kapott meg nem erősített információk szerint az eset a Vagoni üdülőhelytől nem messze történt, ahol tíz migráns elvett egy csónakot, s a délutáni órákban azzal próbáltak meg átjutni a horvát partra.

Eddig még nem ismertek a körülmények, hogy miért fordult fel a csónak, de az egész esetre véletlenül derült fény, az apatini rendőrség helyszínelése közben, ugyanis egy méhész hívta őket, mert a migránsok mintegy húsz méhkast tönkretettek. Ekkor szaladt ki az erdőből hat migráns, akik elmesélték a rendőröknek, hogy mi történt.

Az RTV nem hivatalos értesülései szerint a rendőrség és a búvárok a helyszínre mentek.

Az Ön hozzászólása

500 leütés maradt még
Eddigi hozzászólások
istván
2019. NOVEMBER 13. [ 10:38 ]

... mozsori-mozsori ... A tragédia jogsértés közben következett be. Az életben-maradtak is felelhetnek a húsz méhcsalád tönkretételéért, a csónak eltulajdonításáért, ha működik a jogállam. Persze vallhatnak úgy, hogy " amazok voltak" az elkövetők.


Sándor a mozsori
2019. NOVEMBER 12. [ 16:26 ]

... mindig biztonságosabb a jogkövető magatartás ...hogy befuladjonak?


olvasó
2019. NOVEMBER 11. [ 12:57 ]

Csak hát ha a legerősebb európai állam első embere szólít fel a jogkövetés be nem tartására, akkor vízbe fulladni is büntetlenül szabad.


istván
2019. NOVEMBER 11. [ 10:47 ]

... mindig biztonságosabb a jogkövető magatartás ...


Szentmihályi családi advent - illusztráció
2019. DECEMBER 7.
[ 22:25 ]
Közel 15 millió dináros keretből folyósít vissza nem térítendő támogatásokat a topolyai önkormányzat a mezőgazdasági termelőknek. Családi gazdaságok pályázhattak és idén rekordszámú, 730 igénylés érkezett és kivétel nélkül meg is felelnek a pályázati kiírásnak. Az első 200 termelő már alá is írta a...
2019. DECEMBER 6.
[ 20:37 ]
Az elmúlt napokban nagy felháborodást keltett Szabadkán a Radić fivérek utcában több régi épület lebontása, a zöld Zsolnay szökőkút tervezett lerombolása, illetve sokak szerint a sétálóövezetben a városképet csúfító hirdetőtáblák kihelyezése. A szabadkai Természet és Társadalom polgári kezdeményezés...
2019. DECEMBER 6.
[ 16:22 ]
Tovább fokozódik az elmúlt hetekben is tapasztalt migránsáradat okozta feszültség Magyarkanizsán, Horgoson és Martonoson. Egyre több illegális bevándorló dönt úgy, hogy a Tisza-parti települések környékén próbál meg átjutni Magyarországra. A helyiek félnek, dühösek és türelmetlenek, csakúgy mint a migránsok, ezért a...
2019. DECEMBER 6.
[ 15:23 ]
Beolvasás folyamatban